PROIZVODI ZA
KOZMETIČKE SALONE
 

   

BACO boje za kosu & kozmetika - Braon čokoladne hladne nijanse

 
Baco boja za kosu 100 ml - 5.18
 
Ekskluzivna formula sa veoma niskim procentom amonijaka i svilenim hidrolizatima i mikro pigmentima koja lako prodire u kosu, dajući joj dugotrajni intenzivni sjaj.
 
Rezultati Baco labaratorije:
- duboka hidratacija
- intenzivna zaštita
- 100% prekriva bijelu/sijedu kosu
- neispiranje boje i dugotrajan sjaj
 
PERSONALIZUJTE IZGLED:
savršen rezultat za ljude koji odaberu Baco kolekciju boja.

Nanošenje: omjer 1:1,5
Raspoloživo u 110 nijansi boja
 
MIKROPIGMENTNA TEHNOLOGIJA BOJENJA
Baco profesionalne boje daju duboku hidrataciju, intenzivnu zaštitu, maksimalno prekrivanje i savršene rezultate. Naše i vaše zadovoljstvo je otkrivanje nove senzacije sa bojama. Godinama naučnog istraživanja Kaaral laboratorija je kreirala boje Bacò, koje kombinuju savršen omjer, kvaliteta veličine obojenih pigmenata za nenadmašan učinak. Zahvaljujući mikropigmentnoj tehnologiji bojenja i niskom procentu amonijaka, mikropigmenti prodiru čvršće duboko u strukturu kose (totalno popunjavanje zahvaljujući smanjenju veličine pigmenata) bez oštećenja, kreira intenzivnije i trajnije tonove. Svilenkasti hidrolizati regenerišu i hidriraju kosu tokom bojenja obogaćujući je istovremeno sa savršenom dozom boje. Savršeni rezultati za normalnu kosu koja je posle bojenja zdrava, sjajna i meka kao svila.

EMOCIJE BOJA
Boje su glas emocija izraženih sa Bacò-om  profesionalnim bojama proizvedenim od strane Kaaral-a koje ostavljaju kosu zdravom, mekanom i sjajnom. Obogaćena sa hidrolizovano svilenim i rižinim proteinima koji su veoma slični keratinu, Bacò kolekcija boja  nudi više od 100 boja  uključujući prirodne, pepeljaste, ljubičaste, zlatne,  bakarne, crvenkasto smeđe,crvene i mnoge druge moderne boje za sve potrebe. Izaberite nijansu koja Vam odgovara i obojite vašu kosu!
 
         
BACO boje za kosu
100 ml - 4.18
BACO boje za kosu
100 ml - 5.18
BACO boje za kosu
100 ml - 6.18
   


   
 

PROIZVODI ZA
FRIZERSKE SALONE

   
KAARAL - PROFESSIONALL ITALY
 
GAMMA BROSS - EXCLUSIVE
 
AGV GROUP-ITALY PROFESIONAL
 
FRIZERSKA OPREMA STANDARD
 
APARATI
 
FRIZERSKI PROBOR I ALATI
 
NADOGRADNJA KOSE
 
SAUNE
 
SOLARIJI I OPREMA
 
MASAŽNA OPREMA
 
   
 

FITNESS

OPREMA

   

PANATTA SPORT

made in Italy - profesional

 

   
 

KROVNI KOFERI
HAPRO